Professionele website

Een goede website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Het is daarom noodzakelijk om een goede, solide en verzorgde website te presenteren aan uw klant. U kunt het bouwen, vullen en onderhouden van uw website daarom het beste aan experts overlaten. Bij Emico vindt u deze experts. Wij kunnen u helpen bij alle werkzaamheden die nodig zijn om een goede website online te krijgen, zoals:

Uw website op maat gemaakt

Geen vast template, geen onmogelijkheden: wij bouwen uw website precies zoals u dat wilt. Bij ons zit u niet vast aan een stramien, want maatwerk is onze specialiteit. Wij kunnen bijvoorbeeld de door u gewenste systemen koppelen aan uw website en de pagina´s opbouwen zoals u wilt.

Webdesign voor uw site

Of u nu een nieuw design of een verbeterd design voor uw website zoekt, wij regelen het voor u. Waarschijnlijk hoeven wij u niet te vertellen dat webdesign belangrijk is voor uw website. Een goede combinatie van kleuren, vormen en afbeeldingen maken dat uw klant langer op uw website blijft. De kans dat de consument iets bestelt of bijvoorbeeld een offerte aanvraagt, is hierdoor beduidend hoger. Slecht webdesign kan onprofessioneel overkomen.

Teksten voor uw website

Teksten zijn vaak het ondergeschoven kindje van een website. Toch is het belangrijk dat u hier aandacht aan besteedt. Een slecht opgebouwde tekst met fouten doet uw website geen goed. Bovendien kunnen goed geschreven teksten zorgen voor een hogere ranking in Google. Het is daarom verstandig om de teksten aan een professional over te laten. Wij kunnen zorgen dat uw website de beste teksten krijgt.

Snelle website (high performance)

Hoe sneller een website is, des te beter. Snelheid (performance) betekent dat klanten langer op uw site blijven, maar het helpt ook mee aan de vindbaarheid van uw website. Uw site zal onder meer door een goede performance hoger in Google komen te staan.

Hoger in Google door webshop optimalisatie

Hoe beter uw site in elkaar zit, des te hoger uw website in de zoekresultaten van Google zal staan. De techniek, de performance, het design en de teksten horen allemaal bij de zogenaamde zoekmachine optimalisatie (SEO). Wij kunnen u alles bieden om uw website zo goed mogelijk te optimaliseren en hoog te laten scoren.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel mij terug

Wilt u ook dat uw webshop niet meer wordt gerelateerd aan technische problemen?
M: info@emico.nl