Emico

Magento Webshop Ontwikkeling

Klanten kloppen bij ons aan om extreem veeleisende Magento webshops grenzeloos snel en stabiel te krijgen. Ons geheim? Dat zit 'm in het samenspel tussen alle onderdelen, diepgaande technische kennis, een flinke dosis ervaring en een gezonde portie doorzettingsvermogen. Zo bereiken we voor al onze klanten het ultieme doel; een razendsnelle, stabiele Magento webshop, waarmee ze zonder problemen de hoogste pieken aankunnen en hun meest ambitieuze doelen kunnen behalen.

Magento 2 Webshops

Magento 2 webshops

Wij zijn zeer ervaren in het bouwen van Magento 2 webshops. Vanaf het eerste uur hebben wij ons volledig gestort op de nieuwste Magento 2 technieken zodat grensverleggende oplossingen voor ons geen enkel probleem zijn. Wij zijn er van overtuigd dat wij voor onze klanten de beste Magento 2 webshops bouwen die er in de markt beschikbaar zijn.

magento-oplossing

De kracht van Emico

Voordat klanten de weg naar Emico hebben gevonden, is er vaak al veel geprobeerd. Deze pogingen hebben meestal een hoog losse flodder-gehalte. Men probeert de shop in nood nog wat langer drijvende te houden door afzonderlijke onderdelen te optimaliseren. Er bestaat geen goede samenhang. Vaak ontbreekt het aan een duidelijke visie en aan technische expertise om een sterk en onderhoudsvriendelijk platform neer te zetten.

 

kracht_van_emico

1 + 1 = 4

Dat we bij Emico alle records breken, komt doordat we als geen ander primair focussen op de samenhang. We laten de verschillende processen haarfijn op elkaar aansluiten. Op die manier ontstaat een meerwaarde die de som der delen overstijgt.

Het is de moeilijke weg, want je hebt er een bijzonder soort kennis voor nodig: diepgaande technische kennis van Magento, inzicht in de gehele stack van de applicatie, ervaringskennis vanuit beheer van high traffic webshops en een haarfijn gevoel waar kansen liggen voor technische optimalisatie. Dat wij die kennis hebben, is wat Emico uniek maakt.

 

Ons gereedschap

Natuurlijk zoomen we ook in. We optimaliseren ieder Magento-proces en iedere Magento webshop, groot of klein. Soms biedt Magento daar zelf goede oplossingen voor. Soms zijn er derde partijen die de ultieme oplossing leveren. En soms dien je het zelf te doen. In de loop van de jaren heeft Emico een aantal grensverleggende oplossingen ontwikkeld. Noem het onze paradepaardjes die bijdragen aan de allerbeste performance prestaties.

 

Unieke Full Page Cache oplossing

Een website kent statische (voor iedereen gelijk) en dynamische content (afhankelijk van wat de gebruiker doet). Met caching kun je onder andere statische content zo opslaan dat het niet telkens opnieuw geladen hoeft te worden. Dit maakt de shop aanzienlijk sneller. 

Onze unieke FPC gaat een grote stap verder. Wij richten Magento shops zo in dat dynamische content nauwelijks invloed heeft op de cache. Op de achtergrond worden pagina’s zo hervormd dat vrijwel alle content nog steeds uit de cache komt. Dit is absoluut uniek en de performance winst is hierdoor formidabel.

 

Veel gestelde vragen

De kosten van een Magento webshop lopen erg uiteen. We kunnen dan ook geen vast prijs benoemen. Mocht je hier meer informatie over willen, kun je het beste met ons contact opnemen.

Magento heeft te veel voordelen om ze allemaal op te noemen. Wel kunnen we zeggen dat Magento webshops bekend staan als krachtige e-commerce software waarmee je de meest uitgebreide en complexe webshops mee bouwt. Een Magento 2 webshop van Emico is stabiel, veilig, razendsnel en extreem gebruiksvriendelijk.

Over het algemeen kiezen de kleinere webshops en start-ups Magento Open Source, grotere bedrijven en ondernemingen gebruiken Magento Commerce. Bij Magento Open Source, betaal je alleen de kosten van hosting, speciale extensies en, wanneer nodig, het bureau dat de webwinkel opzet. Daarnaast biedt Magento Commerce extra functionaliteiten zoals B2B functionaliteit, een page builder geavanceerde marketing tools, loyalty tools en business intelligence tools.

In principe kunnen wij iedere koppeling maken. Denk aan e-mailsoftware, betalingsproviders, fullfilment providers, ERP & CRM pakketten en nog veel meer. Bekijk onze partnerpagina voor een uitgebreid overzicht.

Klanten die hosting nodig hebben brengen wij onder bij onze partner Hipex. Wij gaan voor de beste kwaliteit. Onze mening is dat hosting een essentieel onderdeel is van goedlopende Magento webshops. Hipex beschikt over ervaren ontwikkelaars, die allen veel ervaring met hosting hebben én gecertificeerd zijn.

Meer informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief