Emico Logo Tagline Wit

Magento webshop laten maken?

Klanten kloppen bij ons aan om extreem veeleisende Magento webshops grenzeloos snel en stabiel te krijgen. Ons geheim? Dat zit 'm in het samenspel tussen alle onderdelen, diepgaande technische kennis, een flinke dosis ervaring en een gezonde portie doorzettingsvermogen. Zo bereiken we voor al onze klanten het ultieme doel; een razendsnelle, stabiele Magento webshop, waarmee ze zonder problemen de hoogste pieken aankunnen en hun meest ambitieuze doelen kunnen behalen.

Magento 2 Webshops

Magento 2 webshops

Wij zijn zeer ervaren in het bouwen van Magento 2 webshops. Vanaf het eerste uur hebben wij ons volledig gestort op de nieuwste Magento 2 technieken zodat grensverleggende oplossingen voor ons geen enkel probleem zijn. Wij zijn er van overtuigd dat wij voor onze klanten de beste Magento 2 webshops bouwen die er in de markt beschikbaar zijn.

magento-oplossing

De kracht van Emico

Voordat klanten de weg naar Emico hebben gevonden, is er vaak al veel geprobeerd. Deze pogingen hebben meestal een hoog losse flodder-gehalte. Men probeert de shop in nood nog wat langer drijvende te houden door afzonderlijke onderdelen te optimaliseren. Er bestaat geen goede samenhang. Vaak ontbreekt het aan een duidelijke visie en aan technische expertise om een sterk en onderhoudsvriendelijk platform neer te zetten.

 

kracht_van_emico

1 + 1 = 4

Dat we bij Emico alle records breken, komt doordat we als geen ander primair focussen op de samenhang. We laten de verschillende processen haarfijn op elkaar aansluiten. Op die manier ontstaat een meerwaarde die de som der delen overstijgt.

Het is de moeilijke weg, want je hebt er een bijzonder soort kennis voor nodig: diepgaande technische kennis van Magento, inzicht in de gehele stack van de applicatie, ervaringskennis vanuit beheer van high traffic webshops en een haarfijn gevoel waar kansen liggen voor technische optimalisatie. Dat wij die kennis hebben, is wat Emico uniek maakt.

 

Ons gereedschap

Natuurlijk zoomen we ook in. We optimaliseren ieder Magento-proces en iedere Magento webshop, groot of klein. Soms biedt Magento daar zelf goede oplossingen voor. Soms zijn er derde partijen die de ultieme oplossing leveren. En soms dien je het zelf te doen. In de loop van de jaren heeft Emico een aantal grensverleggende oplossingen ontwikkeld. Noem het onze paradepaardjes die bijdragen aan de allerbeste performance prestaties.

 

Unieke Full Page Cache oplossing

Een website kent statische (voor iedereen gelijk) en dynamische content (afhankelijk van wat de gebruiker doet). Met caching kun je onder andere statische content zo opslaan dat het niet telkens opnieuw geladen hoeft te worden. Dit maakt de shop aanzienlijk sneller. 

Onze unieke FPC gaat een grote stap verder. Wij richten Magento shops zo in dat dynamische content nauwelijks invloed heeft op de cache. Op de achtergrond worden pagina’s zo hervormd dat vrijwel alle content nog steeds uit de cache komt. Dit is absoluut uniek en de performance winst is hierdoor formidabel.

 

Magento 2 Logo

Overstappen naar Magento 2?

Wij hebben al veel grote en middelgrote webshops geholpen de overstap te maken van Magento 1 naar Magento 2. Vaak gaat dit gepaard met serieuze snelheidswinst, lagere maandelijkse kosten en Magento webshop die als een tierelier draait. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op dit vlak? Neem dan contact met ons op.

Hoogwaardige e-commerce oplossing

Met Magento haal je één van de meest populaire e-commercesystemen van dit moment in huis. Jij wilt de best mogelijke e-commerce ervaring voor je klanten, wij zorgen dat dit goed komt. Gegarandeerd. Een open communicatie en samenspel tussen jullie en ons is hierbij van cruciaal belang. Wij zorgen dat we de technische vertaalslag eenvoudig naar jou overbrengen. Een Magento webshop kan complex lijken, maar kent voor ons geen geheimen meer. Daag jij ons uit??

 

Toe aan een Magento webshop?

Wil je een Magento webshop laten maken? Ben je toe aan een volgende stap in e-commerce en wil je het beste voor je webshop? Wij geven graag advies. Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht aan een integratie met een PIM systeem? Of is het beter om voor een headless webshop te gaan? Vul het formulier onderaan deze pagina in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden voor je Magento webshop te bespreken.

Veel gestelde vragen

De kosten van een Magento webshop lopen erg uiteen. We kunnen dan ook geen vast prijs benoemen. Mocht je hier meer informatie over willen, kun je het beste met ons contact opnemen.

Magento heeft te veel voordelen om ze allemaal op te noemen. Wel kunnen we zeggen dat Magento webshops bekend staan als krachtige e-commerce software waarmee je de meest uitgebreide en complexe webshops bouwt. Bovendien is een Magento webshop open-source, schaalbaar, zoekmachinevriendelijk en zijn extreem veel integraties mogelijk. Een Magento 2 webshop van Emico is stabiel, veilig, razendsnel en extreem gebruiksvriendelijk.

Over het algemeen kiezen alle webshops voor Magento Open Source. Bij Magento Open Source, betaal je alleen de kosten van hosting, speciale extensies en, wanneer nodig, het bureau dat de webwinkel opzet. Magento Commerce biedt extra functionaliteiten zoals B2B functionaliteit, een page builder, geavanceerde marketing tools, loyalty tools en business intelligence tools. De kosten van Magento Commerce zijn echter fors en zelfs voor de grootste webshops van Nederland geen must have. Ons advies is dus vrijwel altijd: kies voor Magento Open Source. Zo bespaarden wij al tienduizenden euro's aan kosten voor klanten.

In principe kunnen wij iedere koppeling maken. Denk aan e-mailsoftware, betalingsproviders, fullfilment providers, ERP & CRM pakketten en nog veel meer. Bekijk onze partnerpagina voor een uitgebreid overzicht.

Klanten die hosting nodig hebben brengen wij onder bij onze partner Hipex. Wij gaan voor de beste kwaliteit. Onze mening is dat hosting een essentieel onderdeel is van goedlopende Magento webshops. Hipex beschikt over ervaren ontwikkelaars, die allen veel ervaring met hosting hebben én gecertificeerd zijn.

Een verstandige keuze. Veel van onze klanten zijn offline succesvol en hebben samen met ons de stappen gezet om ook online te domineren en te excelleren. Een 'stenen winkel' is wat anders dan een online winkel. Om beide kanalen optimaal te laten renderen is een naadloze integratie nodig, denk aan: voorraadbeheer, communicatie, ERP/CRM-koppelingen etc. De combinatie van fysieke winkels en een online shop in Magento zien wij als de mooiste uitdagingen.

 

 

 

 

Meer informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief