Emico Logo Tagline Wit

Shopware webshop laten ontwikkelen?

Shopware webshops zijn in trek en dat merken we bij Emico ook. Shopware kent voor ons geen geheimen meer en wij krijgen het voor elkaar om de meest veeleisende Shopware webshops extreem snel en gebruiksvriendelijk te krijgen. Shopware is in Duitsland al enorm populair en wint in Nederland steeds meer terrein. Omdat wij bij Emico houden van innovatie en trends in de e-commerce wereld mogen Shopware shops uiteraard niet ontbreken in een portfolio waar wij extreem trots op zijn.

Shopware Notifications

Shopware 6 webshops

Shopware 6 is het nieuwe vlaggenschip van het van origine Duitse softwarebedrijf. Met Shopware 6 krijg je een volwaardig alternatief voor populaire e-commerce software zoals Magento. De kracht van Shopware zit hem in het laagdrempelige karakter, de vele built in features en uitgebreide e-commerce functionaliteiten.

nieuw-pand2

Shopware en de kracht van Emico

Dat we bij Emico alle records breken, komt omdat we als geen ander primair focussen op de samenhang. Ook bij Shopware zijn we als geen ander in staat om alle verschillende processen haarfijn op elkaar aan te sluiten. Op die manier ontstaat een meerwaarde die de som der delen overstijgt. 

Het is de moeilijke weg, want je hebt er een bijzonder soort (vaak technische) kennis voor nodig. Dat wij die kennis hebben, is wat Emico uniek maakt.

Wat Is Een Headless Webshop

Wat kunnen wij voor jouw Shopware shop betekenen?

Wij ontwikkelen alleen de  grootste en meest gave Shopware webshops van Nederland. Wij gaan voor het beste en dus ook met Shopware. Unieke designs, headless oplossingen en gave integraties met ERP, PIM of boekhoudsystemen zijn oplossingen waar je ons ’s nachts wakker voor kunt maken.

Faq Emico

Veel gestelde vragen

Ja, Shopware is zeker geschikt voor grotere webshops. Hoewel de grote webshops in Nederland nog niet massaal voor Shopware hebben gekozen, verwachten wij hier snel een kentering in. Internationaal gezien zijn er grote webshops zoals Jagermeister, Aston Martin en Douglas.eu die Shopware gebruiken.

Shopware is gratis te downloaden. De licentiekosten van Shopware zijn afhankelijk van de variant die je kiest.

  • Community Edition - Gratis
  • Professional - €1,295.00
  • Professional Plus - €5,995.00
  • Enterprise - Op aanvraag

De ontwikkelkosten van een Shopware shop lopen erg uiteen. Neem met ons contact op om hier een indicatie van te krijgen.

Met Shopware bouw je echt een nieuwe webshop. Maar om ervoor te zorgen dat je het niet hoeft te doen zonder klantgegevens, bestellingen, producten en nog veel meer, bevat Shopware 6 een migratie-assistent. 

Deze assistent helpt je bij het overzetten van je individuele gegevens naar het nieuwe winkelsysteem.

Het grootste verschil tussen Shopware en Magento is de tijd die nodig is om een goed werkende webshop op te zetten. De doorlooptijd van Shopware is een stuk korter. Voor grotere webshops biedt Magento out of the box meer mogelijkheden en kun je veel kanten op met de vele beschikbare extensies.

Klanten die hosting nodig hebben brengen wij onder bij onze partner Hipex. Wij gaan voor de beste kwaliteit. Onze mening is dat hosting een essentieel onderdeel is van goedlopende Shopware webshops. Hipex beschikt over ervaren ontwikkelaars, die allen veel ervaring met hosting hebben én gecertificeerd zijn.

 

 

 

Meer informatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief