Tweakwise

Onsite search, navigatie, personalisatie

Tweakwise Navigator – Magento

Tweakwise Navigator is een tool voor e-commerce managers of webshop eigenaren die zelf de controle willen over het ranken, zoeken, navigeren en filteren in hun webwinkel. Tweakwise kan op de achtergrond van elke webshop functioneren en is ‘platform onafhankelijk’. Het is in enkele dagen in je eigen webshop te integreren met direct merkbare verbeteringen als gevolg. Zowel de conversie als de snelheid (tot wel 50%) van de webshop gaan omhoog. Gemiddeld gezien stijgt de omzet met wel 25%!

U heeft geen technische kennis nodig om Tweakwise te beheren. U kunt met speels gemak verschillende filteropties toevoegen, instant-search toevoegen, de ranking van uw producten beïnvloeden, klantgedrag monitoren of bijvoorbeeld Google Analytics koppelen. De mogelijkheden van Tweakwise zijn oneindig, maar desalniettemin toch zeer gebruiksvriendelijk.

 

Extensie ontwikkelt door Emico

De koppeling die nodig is om Tweakwise te integreren met Magento is ontwikkeld door Emico. Deze module is geheel op maat gemaakt.

De Tweakwise extensie is te downloaden via de volgende link: Tweakwise Navigator.

Speciaal voor ontwikkelaars, webshopeigenaren of e-commerce managers is er een handleiding gemaakt. Zij krijgen via deze weg de optimale uitleg om Tweakwise te integreren en te beheren. Hier kunt u deze handleiding downloaden.

 

Implementaties door Emico

Emico heeft inmiddels voor diverse partijen de Tweakwise module met succes geïmplementeerd. Partijen die geprofiteerd hebben van de Tweakwise implementatie:

 

Zo werkt Tweakwise

Voor meer informatie over Tweakwise, bezoek de website!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief