Snelle Magento Hosting

Snelle Magento Hosting zou tegenwoordig vanzelfsprekend moeten zijn. Hoewel het aanbod groot is, blijkt helaas uit onze en uit de ervaring van onze klanten dat snelle en betrouwbare Magento hosting lang niet altijd vanzelfsprekend is. Voor ons is een snelle en betrouwbare Magento hosting echter wel vanzelfsprekend. Wij gaan altijd voor het beste, en dus ook op het gebied van Magento hosting. Voor veel webshop eigenaren is hun website van essentieel belang. Wij beseffen als geen ander dat het van belang is deze goed te laten draaien.

magento_hosting-2

100% tevredenheidsgarantie

Omdat wij volledig achter onze snelle en betrouwbare Magento hosting staan, kunnen wij u garanderen dat wij u de snelste hosting kunnen bieden. Kunt u voor een vergelijkbare prijs ergens anders uw website sneller hosten, dan bent u vrij dit direct te doen. Dit is echter nog nooit voorgekomen!

“Magento hosting via Emico is voor ons de ideale oplossing gebleken. Onze webshop is beduidend sneller geworden. Tevens hebben wij constant inzicht in de performance van onze webshop. Wij profiteren daarnaast van de inhoudelijke kennis van Emico”

– Robert-Jan van Es (Eigenaar Felinaworld.com)

magento_hosting-4

Magento hosting pakketten

Hoewel wij veelal maatwerk doen, willen wij u toch een indicatie van onze prijzen geven:

 • Basic: € 99,- (voor de middelgrote webshops)
 • Pro: €299,- (voor de grotere webshops)
 • Master: € variabel (maatwerk voor de zeer grote webshops)

Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

magento_hosting-1

Nog niet overtuigd?

 • Snelle webshops converteren beter!
 • Persoonlijke begeleiding
 • Flexibele pakketten
 • Vele jaren ervaring
 • Uptime garantie van minimaal 99%
 • Volledige transparantie
 • Geavanceerde technieken waarvan alleen Emico gebruikt maakt
 • Onze specialisten zijn ook gecerficieerde ontwikkelaars!
magento_hosting-3

Wie gingen u al voor?

Onder andere de volgende websites/webshops gingen u al voor. Benieuwd naar hun ervaringen? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio. Hierbij zitten vele marktleiders, FD Gazellen award winnen webshops en Twinkle top 100 Magento webshops.

 

Voor bovenstaande klanten hebben wij gezorgd dat de techniek de business stimuleert d.m.v. een Snelle Magento webshop. Door de unieke combinatie van hoger opgeleide Magento ontwikkelaars en Magento hosting engineers, zijn wij in staat het maximale uit de techniek te halen. Door de high performance Magento hosting is het bij elke case mogelijk om rankings en conversies te doen stijgen.

“Emico is voor ons een schot in de roos gebleken. De professionaliteit werkwijze gecombineerd met de producten/diensten die zij leveren zijn voor ons absoluut van meerwaarde geweest. Wij zijn met onze hosting volledig overgestapt wat resulteerde in een reductie van bijna 50% van de kosten tegen een vier keer zo snelle website”

– Bob Nijk (Directeur Online Neckermann.com)

Meld je aan voor onze nieuwsbrief