product-3-image-header

De kantoorspecialist levert een totaalpakket met kantoorbenodigheden.

Projectomschrijving

De kantoorspecialist is een begrip in midden-Nederland. De kantoorspecialist levert een totaalpakket met kantoorbenodigheden. Het bedrijf is gevestigd in Veenendaal. De kantoorspecialist wilde de focus nog meer op online leggen. Een goed presterende webshop en website was en is dan natuurlijk van groot belang. Wij hebben voor De kantoorspecialist enkele technische optimalisaties verricht die voor De kantoorspecialist in de huidige markt van essentieel belang zijn.

 

product-3-logo-header

Emico & De kantoorspecialist

Een op maat gemaakt offertesysteem

Performance optimalisatie (denk aan hoge snelheidsverbeteringen)

Responsive website/webshop

Emico Magento hosting

Na het in beheer nemen van de webshop en de hosting is de gemiddelde responsetijd van de webshop van 4,5 seconden naar 0.6 seconden gegaan!

Bekijk ons werk / ga naar kantoorspecialist.nl »

kantoorspecialist

Ervaring van de klant

 

"Persoonlijke benadering en productspecialisatie is de basis van het succes van De kantoorspecialist. Dit zoeken wij dan ook bij al onze partners. Emico heeft al deze verwachtingen waargemaakt. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en waar nodig werd er bijgestuurd en direct met ons contact gezocht. Naast het feit dat het contact met Emico altijd prettig is verlopen, levert Emico ook absolute topkwaliteit. Met minder wordt absoluut geen genoegen genomen. Wij zijn erg blij met de performance optimalisatie en responsive website die Emico voor ons heeft ontwikkeld."

 

De kantoorspecialist

Wij zijn er trots op dat wij in samenwerking 
met 'De kantoor specialist' zo’n eindproduct hebben kunnen afleveren!

Bel mij terug

Wilt u ook dat uw webshop niet meer wordt gerelateerd aan technische problemen?
M: info@emico.nl