Emico Logo Tagline Wit

Hipex Magento Hosting

High performance Magento hosting

Hosting website, hosting webshop en hosting voor webapplicaties

Als u een professionele website, webshop of webapplicatie heeft denkt u wellicht niet direct aan een goede hosting. Toch is een goede hosting voor uw website, webshop of webapplicatie van belang om deze goed te laten draaien. De gecertificeerde professionals van Emico werken samen met onze partner Hipex voor de aller snelste website hosting, webapplicatie hosting en (Magento) webshop hosting op hoog niveau. Zo presteren uw middelen het best!

Lees meer over de snelste Magento hosting.

 

Waarom een goede website hosting, webshop hosting en webapplicatie hosting?

Door een goede hosting zal uw site, shop of applicatie technisch optimaal presteren. Dit is van belang, want als uw website, webshop of webapplicatie niet goed werkt zult u minder conversie behalen. Een klant zit immers niet te wachten op foutmeldingen of een traag functioneren.

 

Waarom hosting bij Hipex?

Wij gaan voor de beste kwaliteit. Onze mening is dat website hosting, Magento webshop hosting en webapplicatie hosting een essentieel onderdeel is dat goed moet gebeuren. Hipex beschikt dan ook over ervaren ontwikkelaars, die allen veel ervaring met hosting hebben én gecertificeerd zijn. Hun professionals zorgen er met goede hosting voor dat uw product technisch optimaal presteert.

De voordelen van goede website/webshop hosting door Hipex spreken voor zich:

 • Goede performance: de snelheid zal aanzienlijk verbeteren
 • Diverse pakketten met verschillende opties mogelijk
 • Ons hosting-datacenter draait 100% op groene energie
 • Opcode caching: de ingelezen PHP-bestanden worden gezamenlijk in het geheugen opgeslagen, waardoor de code van uw website, webshop of web app voor iedere bezoeker direct gebruikt kan worden.
 • Geavanceerde back-upservice: dagelijks worden uw files en database(s) opgeslagen, met datagaranties Hoge uptime: tenminste 99%
 • High requently backups (bijv. elk uur) mogelijk, specifiek voor de data waarvoor dit gewenst is!
  (Denk hierbij aan uw klant en order data).
 • Dagelijkse performancemetingen voor optimaal resultaat, u krijgt een notificatie als uw webshop technisch minder presteert!
 • Ervaren, professionals staan voor u klaar, in samenwerking met onze gecertificeerde developers zorgen we voor een optimaal presterende shop
 • Prijs/kwaliteit garantie!

Naast het hosten van webshops, het hosten van websites en het hosten van webapplicaties bieden wij u ook een totaaloplossing. U kunt kiezen om naast de hosting ook een onderhoudscontract af te sluiten. Hiermee bent u verzekerd dat het onderhoud van uw website, webshop of internetapplicatie vakkundig uitgevoerd wordt.

Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren door onze vakkundige programmeurs en systeembeheerders loopt u minder snel tegen problemen aan en werkt uw webwinkel, site of applicatie optimaal.

 

Prijzen webhosting

Website hosting, webshop hosting en webapplicatie hosting kan ook qua prijs het beste door Hipex uitgevoerd worden. Uit onderzoek én ervaring blijkt namelijk dat wij een betere hosting en service bieden voor minder geld. U hoeft dus niet meer verder te zoeken, hosting kunt u het beste aan ons overlaten.

Neem voor een vrijblijvende offerte  contact met onze partner Hipex op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief