Emico

Magento ontwikkeling

Klanten kloppen bij ons aan om extreem veeleisende Magento webshops grenzeloos snel en stabiel te krijgen. Ons geheim? Dat zit 'm in het samenspel tussen alle onderdelen, diepgaande technische kennis, een flinke dosis ervaring en een gezonde portie doorzettingsvermogen. Zo bereiken we voor al onze klanten het ultieme doel; een razendsnelle, stabiele webshop, waarmee ze zonder problemen de hoogste pieken aankunnen en hun meest ambitieuze doelen kunnen behalen.

magento-oplossing

De kracht van Emico

Voordat klanten de weg naar Emico hebben gevonden, is er vaak al veel geprobeerd. Deze pogingen hebben meestal een hoog losse flodder-gehalte. Men probeert de shop in nood nog wat langer drijvende te houden door afzonderlijke onderdelen te optimaliseren. Er bestaat geen goede samenhang.

 

kracht_van_emico

1 + 1 = 4

Dat we bij Emico alle records breken, komt omdat we als geen ander primair focussen op de samenhang. We laten de verschillende processen haarfijn op elkaar aansluiten. Op die manier ontstaat een meerwaarde die de som der delen overstijgt. Het is de moeilijke weg, want je hebt er een bijzonder soort kennis voor nodig. Dat wij die kennis hebben, is wat Emico uniek maakt.

 

Ons gereedschap

Natuurlijk zoomen we ook in. We optimaliseren in ieder Magento proces, groot of klein. Soms biedt Magento daar zelf goede oplossingen voor. Soms zijn er derde partijen die de ultieme oplossing leveren. En soms dien je het zelf te doen. In de loop van de jaren heeft Emico een aantal grensverleggende oplossingen ontwikkeld. Noem het onze paradepaardjes die bijdragen aan de allerbeste performance prestaties.

 

Unieke Full Page Cache oplossing

Een website kent statische (voor iedereen gelijk) en dynamische content (afhankelijk van wat de gebruiker doet). Met caching kun je onder andere statische content zo opslaan dat het niet telkens opnieuw geladen hoeft te worden. Dit maakt de shop aanzienlijk sneller. Onze unieke FPC gaat een grote stap verder. Wij richten Magento zo in dat dynamische content nauwelijks invloed heeft op de cache. Op de achtergrond worden pagina’s zo hervormd dat vrijwel alle content nog steeds uit de cache komt. Dit is absoluut uniek en de performance winst is hierdoor formidabel.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief