Magento webshop

Wilt u een eigen webshop beginnen, bent u op zoek naar (nieuwe) webshop software of op zoek naar een nieuwe partner voor uw webshop? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zorgen dat u maximaal rendement uit uw webshop kunt halen.

Magento webshop

Wij werken met Magento webshops. Magento is de krachtigste en populairste webshop software ter wereld. Omdat Magento open-source webshop software is, kunnen wij de webshop helemaal naar uw wens inrichten.

Lees waarom wij werken met Magento?

Wij kunnen zorgen voor:

Implementatie van uw Magento webshop

Een solide, goed gebouwde en goed onderhouden webshop is onze maatstaaf. Op een fiets met slappe banden en een vastgeroeste ketting is het immers ook lastig vooruitkomen. Hiermee kunt u een webshop vergelijken: alles moet goed werken, anders werkt uw webshop inefficiënt, met het gevolg dat u klanten verliest.

Daarom verzorgen wij uw Magento webshop implementatie. Magento is de beste webshop software die er is en bevat vele functionaliteiten: u kunt de webshop bijvoorbeeld koppelen aan alle verzendoplossingen en betaalsystemen. Elke functionaliteit die technisch mogelijk is, kunnen wij voor u maken.

Een betere performance van uw Magento webshop

Snelheid is cruciaal voor een webshop. Klanten haken af als uw webshop traag reageert: slechts één seconde te langzaam kan al vele bestellingen schelen. Wij maken uw Magento webshop gegarandeerd weer razendsnel. Zo kan uw klant zonder problemen bestellen. U zult zien dat uw conversiepercentage zal stijgen! 

Een snellere Magento webshop zorgt er tevens voor dat u uw posities in Google positief beïnvloedt.

Wij zijn zeker van onze zaak. Als achteraf blijkt dat de performance van uw Magento webshop te wensen overlaat, hoeft u niets te betalen voor de Magento performanceboost. Niet goed = dus geld terug!

Geïnteresseerd in een gratis Magento performance analyse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Het upgraden van uw Magento webshop

Het is belangrijk om uw Magento webshop in goede conditie te houden. Daarvoor is regelmatig upgraden nodig. Een Magento upgrade zorgt ervoor dat uw webshop op een goede, veilige en stabiele softwareomgeving draait. Dit onderhoud is essentieel voor een Magento webshop om goede resultaten te halen. Bovendien profiteert u na een upgrade vaak van nieuwe functionaliteiten en houdt u uw webshop veiliger!

Een Magento upgrade uitvoeren is secuur werk waar kennis en ervaring voor nodig is. U bent hiervoor bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen upgrades voor een vaste prijs uitvoeren met de minimale downtime en zonder verlies van (historische) data.

Lees meer informatie over het upgraden van Magento.

Geïnteresseerd in het upgraden van Magento? Neem vrijblijvend  contact met ons op voor meer informatie.

Magento webshop leasing

Gaat u een eigen webshop starten? Bij ons kunt u een Magento webshop leasen voor een vast (klein) bedrag per maand. Zo hoeft u niet direct veel geld te investeren, wat prettig is. Het geld kunt u immers wel beter gebruiken!

Bij Magento webshop leasing regelen wij het design, de technische realisatie, het onderhoud en de hosting. Zo hebt u uw nieuwe Magento webshop meteen goed op de rit. Omdat wij niet hoeven te verdienen aan úw producten, betaalt u bij ons geen commissie op de verkopen van uw Magento webshop. Wel zo eerlijk!

Geïnteresseerd in Magento webshop leasing? Er zijn diverse pakketten mogelijk. Neem vrijblijvend  contact met ons op voor meer informatie.

Magento webshop hosting

Goede webshop hosting is nodig om uw webshop optimaal te laten presteren. Wij zorgen ervoor dat uw Magento webshop gegarandeerd de beste technische mogelijkheden krijgt. Ons hostingplatform is bijvoorbeeld helemaal ingericht op Magento, waardoor hogere prestaties behaald worden. Daarnaast doen we dagelijks performancemetingen en is er een hoge uptime (minstens 99%).

Wij hosten Magento webshops vanaf enkele bezoekers per dag, tot duizenden per dag. Er zijn diverse uitgebreide hostingpakketten mogelijk, eventueel met onderhoudscontract. Neem vrijblijvend  contact met ons op voor meer informatie.

Magento koppelingen

Wij hebben al vele kwalitatief hoogstaande koppelingen geschreven voor Magento. Denk hierbij aan koppelingen met verzendpartijen, ERP- of CRM-pakketten, maar ook met affiliatepartijen, fabrikanten, etc. Lees meer over onze mogelijkheden m.b.t. het realiseren van maatwerk Magento koppelingen met derde partijen.

Bel mij terug

Wilt u ook dat uw webshop niet meer wordt gerelateerd aan technische problemen?
M: info@emico.nl