Emico Logo Tagline Wit

Voordeeldrogisterij

Super kortingen meets high performance bij de goedkoopste online drogist van Nederland!

voordeeldrogisterij

Voordeeldrogisterij is gespecialiseerd in het aanbieden van bekende merken drogisterijartikelen, maar dan tegen een zeer voordelige prijs. De shop bestaat al sinds 2007 en heeft inmiddels honderdduizenden tevreden klanten mogen bedienen.

De populariteit van Voordeeldrogisterij is alsmaar rijzende mede door de sterke samenstelling van het assortiment en de vele variaties hierin. Giga kortingen en producten voor absolute bodemprijzen maken het tot een ware prijsvechter.

 

voordeeldrogisterij
visual3_voordeeldrogisterij

Een volledig nieuw template

Steeds meer aankopen bij Voordeeldrogisterij vonden plaats vanuit mobiel. Om de mogelijkheden te vergroten en het onderhoud te vereenvoudigen bouwden we voor Voordeeldrogisterij een volledig nieuwe template. Hierdoor heeft de shop een flinke boost gekregen en is de conversie behoorlijk gestegen.

visual1_voordeeldrogisterij

High performance hosting

Ook hosting kan een grote bijdrage leveren aan een hoge performance. De servers van Hipex leveren een ongekende snelheid en stabiliteit aan Magento shops. De hosting oplossing van Hipex is volledig op Magento ingericht. Honderdduizenden bezoekers per maand is hierdoor nog maar een koud kunstje. Vanaf dag 1 op de servers van Hipex waren de stabiliteitsproblemen van Voordeeldrogisterij verleden tijd.

visual2_voordeeldrogisterij

Full Page Cache a la Emico

Een van onze eigen paradepaardjes is onze unieke Full Page Cache. Die hebben we voor Voordeeldrogisterij ingebouwd. Een van de belangrijkste features van onze FPC is dat dynamische content nauwelijks invloed heeft op de cache. Pagina’s worden automatisch zo herschikt dat vrijwel alle content nog steeds uit de cache komt. Het is een van de factoren die leidt tot de uitmuntende performance waar Voordeeldrogisterij nu de vruchten van plukt.

Dankzij Emico zijn onze shops weer snel en is onderhoud weer beheersbaar

Performance

Beste cijfers van de klant met de nummer 1 van Magento developers

Snelheidswinst laadtijden86procent
Snelheidswinst rendering52Procent
Snelheidswinst checkout70Procent
Snelheidswinst backend35Procent

Snel en stabiel

Hoge performance en stabiele code zorgen samen voor een perfect werkende shop, die ook grote bezoekerspieken met gemak aankan.

Interesse?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief