product-9-image-header

Voordeligscheren.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van bekende merken drogisterijartikelen, maar dan voordeliger!

Projectomschrijving

Voordeligscheren.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van bekende merken drogisterijartikelen, maar dan tegen een zeer voordelige prijs. Voordeligscheren.nl bestaat al sinds 2007 en heeft inmiddels al ruim 100.000 tevreden klanten mogen bedienen. Een goede performance is natuurlijk zeer belangrijk voor een webshop, zo ook voor Voordeligscheren.nl. Voordeligscheren.nl is uiteindelijk bij Emico terecht gekomen en samen is er gekeken waar de webshop geoptimaliseerd kon worden. Vooral op het gebied van technische performance was er nog een hoop te winnen. 

 

product-9-logo-header

Emico & Voordeligscheren.nl

Hosting

Performance optimalisaties (o.a. eigen FPC oplossing)

product-9-image-mockup

Ervaring van de klant

 

"Via ons netwerk zijn wij bij Emico terecht gekomen. We hoorden goeie verhalen over het werk wat Emico aan anderen heeft geleverd. Na wat contactmomenten zijn wij dan ook direct in zee gegaan met Emico. Wij hebben nu de hosting via Emico, welke perfect voor ons is (echt alles wordt gemonitord en vastgelegd). Mede door de snelle Magento hosting en de andere performance optimalisaties is onze site echt veel en veel sneller geworden. 

Prettig was het feit dat Emico altijd snel schakelde en de wens van de klant centraal zet, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij bij volgende trajecten/projecten, absoluut weer bij Emico zullen aankloppen."

 

voordeligscheren.nl

Wij zijn er trots op dat wij in samenwerking

met voordeligscheren.nl zo’n eindproduct hebben kunnen afleveren!

Bel mij terug

Wilt u ook dat uw webshop niet meer wordt gerelateerd aan technische problemen?
M: info@emico.nl