product-4-image-header

Sneakerbaas.nl is de nummer 1 van Europa op het gebied van exclusieve sneakers.

Projectomschrijving

Sneakerbaas.nl is sinds 2009 de webwinkel voor exclusieve sneakers. Sneakerbaas.nl  biedt haar klanten niet alleen sneakers maar ook een unieke online winkel ervaring. Deze unieke online winkel ervaring wordt mede mogelijk gemaakt door Magento. De pijlers van Sneakerbaas.nl zijn onder te verdelen in:  een exclusief productassortiment, veilig winkelen, simpele navigatie, betrouwbare levering en persoonlijk advies. Voor Sneakerbaas.nl is de webshop van groot belang. Deze moet betrouwbaar, veilig en snel zijn. 

In het najaar van 2013 is contact gezocht met Emico om Sneakerbaas.nl hierbij te ondersteunen. Technisch gezien was er nog flinke winst te behalen voor Sneakerbaas.nl. Uiteindelijk is er voor Sneakerbaas een volledige nieuwe webshop gerealiseerd gebaseerd op Magento 1.9.

 

product-4-logo-header

Emico & Sneakerbaas

Nieuwbouw Magento webshop

Performance optimalisaties

Implementatie eigen FullPageCache oplossing

Magento hosting

Sticky header

Coming soon functionaliteit

Zeer uitgebreide filtering

Sneakerbaas kampte met serieuze performance problemen. Dit is met bovenstaande diensten en producten volledig verholpen.

Bekijk ons werk / ga naar sneakerbaas.com »

product-4-image-mockup

Ervaring van de klant

 

"Na het eerste gesprek wat wij met Emico hebben gehad, waren wij meteen enthousiast. Vooral de deskundigheid en de resultaten die men in het verleden heeft behaald sprak erg voor de verbeelding. Natuurlijk hadden wij hoge verwachtingen. Uiteindelijk zijn deze verwachtingen helemaal waargemaakt. Het project verliep voorspoedig en de webshop is sneller dan ooit!"

 

Sneakerbaas.com

Wij zijn er trots op dat wij in samenwerking 
met Sneakerbaas zo’n eindproduct hebben kunnen afleveren!

Bel mij terug

Wilt u ook dat uw webshop niet meer wordt gerelateerd aan technische problemen?
M: info@emico.nl