product-8-image-header

iCentre was de eerste Apple Premium Reseller van Nederland met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring, o.a. groeide iCentre uit tot de grootste Apple Premium Reseller van Nederland.

Projectomschrijving

iCentre was de eerste Apple Premium Reseller van Nederland met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring. iCentre biedt het complete aanbod van Macs en iPods en een ruime sortering aan programmatuur, accessoires en laptoptassen. Dit alles is naast hun fysieke winkels ook te vinden in de webshop van iCentre. De webshop die gebouwd was in 2012 met Magento Entreprise was inmiddels toe aan een flinke optimalisatieslag. Deze technische optimalisaties waren er op gericht de conversie en usability te verhogen.

In de zomer van 2012 werd Emico benaderd door iCentre om een analyse te maken van de technische situatie en een advies te geven om de eventuele pijnpunten te verbeteren.

 

product-8-logo-header

Emico & iCentre

Upgrade Magento Enterprise van 1.10 naar 1.12

Koppeling met Microsoft Dynamics AX

Realisatie automatische orderverwerking tussen Magento Entreprise en het ERP systeem (FileMaker) voor 24-uurs levering

Ogone betalingsfunctionaliteit vanuit de Magento admin (mogelijkheid tot het versturen van een e-mail met betaalink).

Begeleiding voor de juiste hostingpartner

Mogelijkheid tot het creëren van virtual stores

product-8-image-mockup
product-8-contentExtraDiv-product-8-image-content-2-1

Magento virtual stores
Tijdens één van de projecten bij iCentre is de mogelijkheid gecreëerd  tot het aanmaken van 'virtual stores'. Dit waren virtuele omgevingen waar a.d.h.v. een klantgroep het mogelijk was om een compleet ander uiterlijk en compleet andere prijzen te hanteren voor specifieke doelgroepen. Hierbij is zowel een zakelijke als een educatieve stroom ontwikkeld. Door geen gebruik te maken van de winkels / winkelzichten in Magento, bleven zaken als de indexering, time2market en overhead zeer efficiënt en snel, verder week het afrekenproces compleet af van de normale webshops van iCentre.  Zo was één van de eisen dat een nieuwe store volledig vanuit het ERP pakket gesynchroniseerd kon worden en binnen 24 uur live kon staan. Al in het begin stadium gingen er enkele grote universiteiten en bedrijven live met een virtuale store binnen iCentre.nl

Ervaring van de klant

 

"De mannen van Emico bezitten veel analytische vermogen waardoor pijnpunten snel op tafel kwamen te liggen voor de webshops van iCentre.nl en Mailamac.nl. Daarmee was een optimalisatietraject in gang gezet wat een directe positieve uitwerking had op de conversie.

Naast het analytische vermogen heerst er een hands-on mentaliteit bij Emico waarbij ze altijd voor de deadline hun gedeelte van een project opleverde zonder daarbij op kwaliteit in te leveren. 

Het unieke aan Emico is dat zij naast de aanwezige uitstekende technische kennis ook het talent bezitten om stakeholders te informeren en te adviseren. Het advies dat wordt gegeven is altijd gebaseerd op de kwaliteit en schaalbaarheid van de oplossing. Ook als dit haaks staat op hun eigen commerciële belang.  

Concluderend kan je stellen dat Emico een prettige organisatie is om mee samen te werken. Dit komt tot uiting door een transparante en eerlijke aanpak waarbij niet wordt geschroomd om hard te werken. Dit heeft geleid dat ieder project met succes is afgerond."

 
product-8-klant-portrait

- SEBASTIAAN KAHLE -

APPLE PREMIUM RESELLER ICENTRE

Wij zijn er trots op dat wij in samenwerking
met iCentre zo’n eindproduct hebben kunnen afleveren!

Bel mij terug

Wilt u ook dat uw webshop niet meer wordt gerelateerd aan technische problemen?
M: info@emico.nl