product-13-image-header

Acute Zorgregio Oost ondersteunt de zorgverleners in het netwerk acute zorg met als doel dat de patiënt zo snel als mogelijk op de juiste plaats de juiste zorg krijgt wanneer acute zorg nodig is. Acute Zorgregio Oost is organisatorisch verbonden met het Radboudumc.

Projectomschrijving

Eén van de activiteiten van het netwerk acute zorg is het delen van kennis. Om de organisatie voor diverse opleidingsactiviteiten te stroomlijnen zijn we samen met Emico op zoek gegaan naar een digitaal inschrijfsysteem.

AZO-inschrijvingen.nl is een online inschrijfsysteem welke dient ter ondersteuning van de activiteiten. Samen met Emico is deze geoptimaliseerd zodat deze meer aansluit bij het doel waarvoor het platform dient.

 

product-13-logo-header

Emico & Azo - Radboudumc

Responsive inschrijfsysteem ter ondersteuning inschrijven medisch specialisten

Deelnemers / presentielijsten

Uitgebreide mailings n.a.v. inschrijving

Rapportage a.d.h.v. activiteiten en inschrijvingen

product-13-image-mockup

Ervaring van de klant

 

"Ons doel met het digitaal inschrijfsysteem is om onze vele partners, zorgprofessionals, te informeren over het aanbod aan scholingsactiviteiten en de inschrijvingen ten behoeve van de organisatie te beheren.Samen met Emico hebben we Magento deels ‘uitgekleed’ en op maat gemaakt voor onze specifiek behoefte en organisatie. Dit is een intensief proces maar vanuit Emico wordt goed meegedacht en snel geacteerd op knelpunten."

 

Acute Zorgregio Oost

Wij zijn er trots op dat wij in samenwerking
met AZO zo’n eindproduct hebben kunnen afleveren!
Bel mij terug

Wilt u ook dat uw webshop niet meer wordt gerelateerd aan technische problemen?
M: info@emico.nl