Uw persoonlijke webapplicatie

Efficiënter werken? Uw dienstverlening verbeteren? Werken met systemen die aansluiten op uw bedrijf en werkwijze? Denk dan eens aan een webapplicatie! Met een eigen "web app" loopt u niet tegen de beperkte mogelijkheden van bestaande internetapplicaties aan, maar heeft u een volledig op maat gemaakt programma.

Een webapplicatie laten bouwen is dan ook dé oplossing voor bedrijven die geen kant-en-klaar pakket willen. Emico maakt uw perfecte webapplicatie!

Wat is een webapplicatie?

Een webapplicatie is een programma dat u via de browser op uw pc, smartphone of tablet uit kunt voeren. U kunt hierbij denken aan een op maat gemaakt offertesysteem, live GPS-tracking om te zien waar uw bezorgers rijden en hoe laat ze leveren, een projectmanagementsysteem of een backofficesysteem voor websites.

Een webapplicatie wordt vaak gebruikt om dienstverlening, communicatie en bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Uw perfecte webapplicatie

De mogelijkheden voor een webapplicatie zijn bijna eindeloos. Wij kunnen dan ook alles bouwen wat u wilt, helemaal naar uw wensen. Bovenstaande applicaties zijn mogelijk, maar wij kunnen bijvoorbeeld ook financiële pakketten of een voorraadbeheersysteem in een internetapplicatie bouwen.

Wij bouwen de webapplicatie met de laatste internettechnologieën en natuurlijk zijn ook alle applicaties die wij ontwikkelen  responsive. Dat houdt in dat de applicatie meeschaalt met het scherm waarop deze bekeken wordt, zodat de applicatie altijd goed weergegeven wordt op zowel de pc als de tablet en de smartphone.

Wij hebben veel ervaring met webapplicaties bouwen en laten u graag zien wat wij allemaal kunnen. Neem vrijblijvend  contact met ons op voor een gesprek.

Bel mij terug

Wilt u ook dat uw webshop niet meer wordt gerelateerd aan technische problemen?
M: info@emico.nl